0 In Hverdags liv

DM I BARTENDING

D. 12. marts var min søster og jeg til DM i bartending fordi vi var blevet inviteret med af Cocktail Studio. Hverken min søster eller jeg selv var deltager i DM i bartending (overraskende nok, hva? ;-)), vi var blot inviteret med som to blogpiger der skulle have lidt til ganen. Arrangementet foregik ude i Carlsbergbyen og det var faktisk igang allerede fra kl. 12:00, hvilket, efter min overbevisning, er en anelse tidligt for alkohol på en søndag. Min søster og jeg ankom derfor omkring kl. 15:30, da vi i langt højere grad følte os friske til at smage på lidt cocktails på dét tidspunkt af dagen 😉 Arrangementet var stadig i fuld sving da vi ankom og det var netop lavet på den måde, at folk lidt kunne komme og gå som det passede. Det blev til en super hyggelig eftermiddag/aften hvor vi gik rundt og kiggede lidt på de forskellige stande, fulgte (lidt) med i konkurrencen og smagte et par forskellige drinks (sidst nævnte aktivitet var nok den der var i mest fokus, hvis vi nu skal være hudløs ærlige). Min søster og jeg hygger os altid sammen, det er lidt underordnet hvad vi foretager os, så længe vi er sammen.

Alt i alt, havde vi en super hyggelig eftermiddag/aften og vi nød (som altid) hinandens selskab. Min søster vloggede også til dette event og derfor kan i altså ‘komme med’ til DM i bartending, ved at se med lige her:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply