0 In Hverdags liv

DE ER FOR VILDE

Engang imellem falder jeg over noget musik som jeg nærmest går hen og bliver lidt småforelsket i, hvilket også skete forleden, da jeg sad helt smadret i bilen efter en 9 timers arbejdsvagt med slutfløjt kl. 23:30 (og så på en fredag; #vildungdom). Jeg var godt smadret for at sige det mildt, men pludselig lød der nogle toner i radioen som bare fangede mig. Efter et kort smut på Shazham fandt jeg hurtigt navn på både kunstner og sang. Siden da, har jeg nærmest ikke lavet andet end at høre musik fra disse tre unge herrer.

Bandet hedder AJR, som er en forkortelse af deres navne: Adam, Jack og Ryan Met (Og ja, de er brødre). Det var deres sang “Weak” som jeg faldt over i radioen. Jeg tænkte derfor, at jeg vil dele min forelskelse med jer og lige dele de sange fra dem, som jeg pt. hører non-stop på repeat:

Spørger man mig, så er disse tre gutter bare for vilde og deres musik skal bare høres. Jeg er i hvert fald allerede kæmpe fan og er stadig igang med at stalke dem yderligere, for at finde mere earcandy ;-).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply