0 In Hverdags liv

WCW PÅ EN MANDAG

Jeg (som så mange andre piger) har en del woman crushes, og i dag skal vi se lidt på nogle af mine ultimative yndlings kvinder inden for den internationale kendis verden. Her ville mange nok nævne en eller flere af  Kardashian pigerne, og til trods for jeg også synes de er pisse smukke, så er det altså hverken Kim eller Kylie der er en del af mine woman crushes. Tvært i mod(skulle jeg næsten til at sige), i denne omgang kigger vi på tre af mine yndlings kvinder;

1. Blake Lively


I mine øjne er hun tæt på at være verdens smukkeste kvinde, jeg har haft et crush på hende siden jeg så hende første gang i Gossip Girl. Hun er mega chamerende, hvis man spørger mig.

2. Lana Del Rey


Mit ultimative crush, især når vi snakker musik. Hendes musik er det bedste jeg ved og jeg lytter til hendes sange som var jeg et 5 årigt barn med fingrene i en slikskål. Jeg kan ikke få nok af hende. Og så er hun også bare pisse lækker, ik?

3. Emma Watson


Ja, endnu engang træder min indre HP-nørd i kræft. Det er simpelthen så fascinerende at se Emma Watsons udvikling igennem Harry Potter filmene – rent udseendsmæssigt. Hun går fra at være en lille pige til at være den smukkeste kvinde. Jeg har ikke én eneste finger at sætte på hende.

Det var lige et par af mine woman crushes i denne omgang. Disse tre lækre kvinder er langt fra de eneste, så måske kommer der flere Woman Crush Wednesday’s her på bloggen(måske endda på en onsdag hvis jeg er rigtig god).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply