0 In 10 ting/ Tæt på

10 TING JEG IKKE KAN

Styrker og svagheder, er noget vi alle har, så i dag vil jeg snakke lidt om mine svagheder. Hvad kan jeg ikke? Listen er sikkert meget længere end 10 ting, men for fanden da, nu tog jeg bare lige 10 sjove. Jeg synes egentlig at det var lidt svært at komme på 10 ting, hvilket må være et kompliment fra mig til mig, ik? Men når det er sagt, så ved jeg at der er en helveds masse ting som jeg ikke kan. Tilgengæld er der også en masse ting som jeg faktisk kan (prøver jeg at bilde mig selv ind i hvert fald). Men i dag handler det altså om 10 ting jeg ikke kan.

14169523_10209830437179175_1959490597_n14172085_10209830437339179_1345488485_n

  1. Spille fodbold. Eller bare noget der har noget med en bold at gøre. Her vil jeg så gerne lige nævne en undtagelse: fjerbolde. Badminton, det pis har jeg sgu styr på.
  2. Pifte. Og det irriterer mig grænseløst, men til trods for frustrationen og de mange timers(eller var det minutters?) øven, er det kun sølle fløjtelyde der kommer ud af munden på mig…
  3. Armbøjninger. Tæller det hvis man kan lave dem på knæ? Nej okay… Så er det altså også med på listen…
  4. Grine stille. Det kan jeg virkelig ikke, det er altid et kæmpe brøl efterfulgt af noget der aller mest ligner et krampe-anfald, der i værste tilfælde foregår i fosterstilling på gulvet.
  5. Tegne.. I hvert fald ikke ligeså godt som min søster og det er skide irriterende. Når vi sad og tegnede da vi var mindre, så sad jeg dér og kiggede på mit “mesterværk” med et kæmpe smil og den største fornøjelse i øjnene indtil øjnene faldt over på min søsters værk, som pludselig forvandlede mit mesterværk om til noget der på en god dag mest af alt kunne ligne en tre årigs klat-tegning..
  6. Sige alfabetet baglæns og jeg ved egentlig heller ikke hvorfor jeg har prøvet.
  7. Spise kapers. I hvert fald ikke uden bræk fornemmelser. Hvilket bunder i en pastaret med tun og kapers, som jeg fik serveret da jeg var lille. #Notfan
  8. Regne hurtigt. De der typer der bare ser et regnestykke og med det samme kan sige hvad det bliver- kender i de typer? Ja, jeg er ikke en af dem.
  9. Finde rundt. En af mine største svagheder, hvis ikke den største af dem alle. Du kan lukke mig inde i en telefonboks og dreje mig rundt tre gange og jeg vil ikke ane hvad der er op og ned. Finde rundt nye steder, eller steder jeg ikke færdes til daglig, det kan jeg ikke. Og det er simpelthen så frustrerende.. Især når jeg kører bil, i forstår ikke hvor afhængig jeg er af en GPS. Og til trods for GPS’en formår jeg stadigvæk at fare vild engang imellem…
  10. Græde på kommando. Et talent jeg til tider ville ønske at jeg besad, faktisk ret ofte, for hold kæft hvor kunne det give pote i nogle situationer. Måske kunne jeg have undgået den togbøde jeg fik i toget forleden så…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply