0 In Hverdags liv/ Tæt på

VORES NYE BLOGFÆLLESSKAB!

Kan i huske at jeg i sin tid, havde min blog ovre på Bloggers Delight? Okay, SÅ længe siden er det heller ikke, men det føles sgu sådan. Nå, men grunden til at jeg flyttede bloggen herover, hvor den er nu, var jo fordi at vi var igang med at opstarte et nyt blogfællesskab og dét har været længe undervejs, men nu er det her sgu.

Efter jeg-ved-ikke-hvor-lang-tids ventetid, kan jeg/vi, nu løfte sløret for Danmarks nyeste og skønneste blogfællesskab: beaubeau.
Og hvordan er det så liiige at det der beaubeau udtales? Jo, det sgu nemt nok. Det udtales ligesom beau i beautiful.

14138883_839307152836809_1305666363842464753_o¬ Hjemmeside Facebookside Instagram

beaubeau er skabt af Simon Bajurn Jensen, Amalie Brohus (min kære søster) og jeg selv. Idéen startede i 2015 og nu er det altså blevet en realitet. Vi er super spændte på rigtig at komme igang med hele beaubeau projektet. Hensigten er, at vi med tiden vil samle flere dygtige og engagerede blogger, som vil være en del af vores fællesskab. Det er altså et fællesskab, hvor du som læser, kan finde og følge med i forskellige blogs via. beaubeau.
beaubeau har både en hjemmeside, en instagram samt en facebook side, som i selvfølgelig hjertens gerne må gå ind og give et like (hvis i altså synes det er et fedt koncept, som jeg jo personligt synes ;)).

Et ligende indlæg som dette, faktisk identisk hvad angår billederne, finder i inde på min søsters blog, men det er simpelthen blot fordi, at vi begge jo er partnere og skabere af beaubeau og derfor begge laver et lille indlæg så i, vores kære læsere, kan høre fra hver vores mund, hvad det her beaubeau egentlig er.

Vi er super glade, spændte og ikke mindst: lettet over at beaubeau allerede er blevet taget så godt imod af jer. Så TAK for det. Vi glæder os til at se hvad beaubeau i fremtiden vil kunne skabe.

14125701_839769672790557_1079798973429679831_o-1-1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply