0 In Hverdags liv/ Mode

SZHIRLEY SZHADES // NEW IN

Jeg er nok lidt af en solbrille-entusiast, må jeg ærlig talt indrømme. Jeg har virkelig mange solbriller og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange jeg egentlig har haft igennem årene (og hvor mange der er gået i stykker eller blevet væk… ups). Men ja, jeg har sgu en forkærlighed for de banditter og sådan er det bare.

Forleden bestilte jeg de lækreste solbriller hjem, så de skal lige luftes her på bloggen. Solbrillerne er købt inde på Szhirleys online shop. Brillerne findes i forskellige farver og jeg stod selv imellem dem der hed: Silver gold og Rose gold. Jeg havde set min søsters (Silver gold) og dem var jeg virkelig vild med, men jeg endte med at bestille dem hjem til mig selv i Rose gold. Lad mig sige det således: Dét har jeg ikke fortrudt. IMG_5369

Det skal også lige nævnes at bestillingen og leveringen virkelig gik som smurt og jeg var virkelig vild med detaljen om at man får en lille håndskrevet note med i hånden fra Szhirley. Det da kundeservice der vil noget var?
Men ja, jeg er glad og jeg bruger dem hele tiden når solen skinner(hvilket vil sige at de lige pt. har ligget på hylden de sidste to dage… Tak til den danske sommer..). Jeg er meget glad og tilfreds, især på grund af det faktum, at pengepungen ikke har lidt stor ballast af denne investering og dét er jeg stor fan af.

Og selvfølgelig skal i lige se dem ‘in action’!

IMG_5352    IMG_5351IMG_5343

IMG_5339

HUSK at i selv kan bestille et par Szhirley szhades hjem her

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply