0 In Hverdags liv/ Tæt på

TING JEG ELSKER AT BRUGE MIN TID PÅ

Okay, her i livet, ved vi vidst godt alle sammen, at der faktisk er mange ting som vi laver, som vi egentlig ikke gider. Der er bare nogle ting her i livet, som vi gør fordi vi skal og egentlig ikke fordi vi har lyst. For mit vedkommende er ting som oprydning osv. noget jeg gør, fordi jeg ved at jeg har det bedst når tingene er rent og pænt, men det er fandme ikke noget jeg har lyst til. Det samme gjaldt for mig da jeg gik i folkeskole og ja, endda også gymnasium. Synes jeg at det var fedt at sidde fra 8-16 hver hverdag og begrave hovedet i lårtykke bøger og afleveringer? Næ, men det gør man, fordi man gerne vil have den der uddannelse, så man ligesom (i det mindste) har et eller andet at falde tilbage på. Det er sådan nogle ting, som man egentlig ikke gider, men som ofte er nødvendige for os, for at vi på længere sigt, kan have det godt i livet.

Så derfor tænkte jeg, at jeg ville snakke lidt om de ting her i livet, som jeg elsker at bruge min tid på. Hvilke ting nyder jeg virkelig at lave, hvis man ser bort fra de ting som man skal?

Jeg kan dog ikke liste dem i rækkefølge, men der er sgu et hav af ting jeg elsker (ret heldigt var), men jeg tænker bare at nævne de stykker der popper op i mit hovedet, mens jeg skriver dette:

 1. Jeg elsker at spise usundt og spiser egentlig kun sundt fordi jeg kan mærke jeg får mere energi + overskud, og så er der selvfølgelig både de helbredsmæssige samt udseendemæssige årsager, som taler for at spise sundt. Men, når alt kommer til alt, så er der intet bedre end at spise en skål bland-selv-slik og se Harry Potter fredag aften vel?
 2. Jeg elsker at spille GTA, som i: Jeg kan seriøst bruge en hel aften hvor jeg sidder alene i min stue og spiller GTA, imens jeg kværner en pakke Toffefee.
 3. Jeg elsker at spille SIMS4! Ja, jeg har virkelig en lille nørd gemt i mig og det ligger jeg virkelig ikke skjul på. Sims er noget af det bedste tidsfordriv der findes når man altså har lysten. Jeg har det sådan med Sims at det er noget jeg spiller i perioder, men når jeg har en Sims-periode, ja så får den altså fuld smadder.
 4. Jeg elsker at lave ingenting. Jeg høre ofte mine venner og veninder klage sig over, at de keder sig og det er jeg lidt uforstående overfor, da jeg virkelig er god til at underholde mig selv. Dette hænger også sammen med at jeg elsker at være alene, hvilket ikke er noget som alle nyder ligeså meget som jeg.
 5. Jeg elsker at se serier, sådan inderlig ELSKER. Lige pt. er det Criminal minds og Grey’s anatomy der ruller på skærmen når jeg skal se en serie. Jeg elsker også at se film, men jeg må indrømme at jeg har en forkærlighed for serier, som ikke kan sammenlignes med min kærlighed til film. Ved serier bliver man så opslugt, at man næsten nogle gange glemmer at man rent faktisk ikke er en uddannet hjernekirurg der lever af at redde liv og hver morgen møder på arbejde med et bredt smil og siger: “It’s a beautiful day to save lives”, ja godmorgen Kathrine, for det første er du ikke en mand, for det andet ved du ikke en skid om neurologi (udover hvad Grey’s anatomy har lært mig altså, men jeg tvivler på at de skills rækker langt nok, til at kunne udføre en hjerneoperation i praksis).
 6. Jeg elsker at tilbringe tid med dyr, både mine egne kæledyr men også andres. Jeg elsker simpelthen bare at sidde med et dyr, om det så er en hund eller en chinchilla er underordnet for mig. Jeg synes bare kæledyr gør noget ekstra dejligt ved tilværelsen (også selvom de kun er til låns, når jeg eksempelvis passer min søsters hund)
 7. Jeg elsker at drikke hvidvin, både når det handler om hyggeaftener med veninderne, god middag med kæresten eller alene til et afsnit sex and the city – hvidvin i al slagsvejr.
 8. Jeg elsker at se youtube videoer, både at kigge på nye videoer fra folk jeg ikke ved hvem er, men især at følge med i de youtubers videoer, som jeg følger. Shaytards, CTFXC, Zoella, Caspar Lee og Pointless blog er alle nogen af mine favorit youtubere.
 9. Jeg elsker at høre podcast og jeg hører det faktisk næsten til alt jeg laver. Mads og monopolet kører nærmest non-stop i mine høretelefoner når jeg er på farten, og ellers er jeg også kæmpe fan af WTKGTS og Meal Uncensored (som jeg vidst førhen har nævnt her på bloggen)
 10. Jeg elsker at blogge og lave youtube videoer, hvilket er meget heldigt nu når man har en blog og en youtube kanal ik? Men jeg elsker det sgu. I min optik er det lysten der driver værket og derfor handler det ikke udelukkende om views og likes for mig, det handler om jeg selv kan lide det jeg laver.
 11. Elsker jeg at lægge makeup når jeg har tiden til det, jeg hader at lægge makeup når det skal gå stærkt for så stresser jeg, men når jeg har tiden til at fordybe mig i hvert enkelt trin, så elsker jeg det simpelthen. Ja, nogle kan lide at male malerier, jeg kan lide at male mit ansigt, det er vel også en form for kunst ik?

Der er selvfølgelig et hav af andre ting jeg elsker, og alle de basale ting såsom det der med at ses med venner, familie og kæreste er selvfølgelig noget jeg nyder mere end alt, men i denne omgang, synes jeg det var lidt sjovt at se på det ting der måske ikke ligefrem er mega indlysende.

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 18.56.41

Hvad elsker du at lave?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply