0 In Hverdags liv/ Træning

FITSPO + TRÆNING I SOLEN // LPFITNESS

Solen skinner og fulgene synger, ja det lyder næsten som starten på en kærlighedsfortælling var? Men dette handler dog ikke om forelskelse, men om motivation. Jeg elsker simpelthen vejret for tiden, hvilket gør at jeg også har lysten til at træne udenfor. Jeg er typen der løber meget og jeg elsker at løbe, men det kommer lidt i perioder. Jeg løber hvis jeg har lyst. Jeg er heldigvis nået dertil, hvor jeg faktisk tit har lyst, men selvfølgelig har jeg også dage hvor jeg intet gider.
I dag var jeg ude og løbe 5,7 km, hvilket bare var en stille og rolig tur og hold nu op hvor jeg nød at løbe i det skønne vejr. Da jeg var færdig med løbeturen kunne jeg mærke på min krop, at den altså ikke var færdig med at træne for i dag, så hvad skulle jeg gøre? Løbe lidt mere? Arg, det var jeg ikke lige frisk på. Tage i fitness og gå glip af det gode vejr? Heller ikke fan.. Så jeg tog min computer ud i haven, lagde mig på en måtte og så gik jeg ellers igang med noget styrketræning.

Denne gang har jeg brugt min søde blogger-kollega Louise, fra LP Fitness. Louise har netop lige udgivet en lille træningsvideo med fokus på mave/core, hvor hun viser et par lækre øvelser som virkelig brænder (ja, det kan jeg så nu godt skrive under på, at de virkelig gør)
Videoen viser nogle super gode øvelser, og jeg lavede den tre gange i træk og jeg må indrømme at jeg virkelig fik endnu mere sved på panden.
Hvilke øvelser der helt præcist er tale om, samt den video jeg brugte, finder i, i Louises indlæg på hendes blog lige her.

Udover det her med at elske at træne og derfor finde overskud samt lyst til at løbe en tur, så er jeg ret god til at kigge på fitspo billeder fra we heart it. Derfor tænkte jeg, at jeg også ville vise jer lidt af den fitspo jeg selv kigger lidt på, når jeg har brug for noget motivation!
Så here goes:

large-11 large-4large-3 large-5 large-2

large-9 large-6 large-10large-8

large-16 large-7 large-17large-12 large-15 large-18large-13 large large-14

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply