0 In Hverdags liv

Tømmermændsguide

Tømmermænd er en ting som de fleste af os kender til og vi kan vidst sagtens blive enige om, at det ikke ligefrem er det fedeste i verden. Personligt er jeg ikke den der får de værste tømmermænd og flere gange, efter en våd nat i byen er jeg sluppet godt fra det må jeg ærlig talt indrømme, men en gang imellem, så slår de sgu hårdt og når de så endelig er der, så prøver jeg at få det bedste ud af det(som jeg også vover at påstå at de fleste andre gør) med pizza og hygge under dynen og uglet opsat hår + ingen makeup. Lidt ala nedenstående billede, til trods for halvdelen af ansigtet mangler, men jeg tror at i kan fornemme stemningen 😉

Skærmbillede 2015-02-22 kl. 17.16.45

Der er en masse ting man kan gøre, for at forbygge og forbedre de tømmermænd når de alligevel er kommet på besøg og det er sådan at Just Eat har lavet en tømmermændsguide, som både indeholder facts omkring alkohol – hvad alkohol gør ved dig, hvordan man kan forberede sig på tømmermænd (f.eks. at spise imens man drikker), samt hvilke ting der er gode at gøre, dagen derpå – herunder passer mit eksempel med pizza godt ind, det er nemlig vigtigt at spise salt dagen efter! Derudover indeholder guiden både myter og fun facts om alkohol og jeg må indrømme at jeg personligt ikke var klar over at man bliver mere fuld hvis man drikker light-sodavand med vodka, fremfor normal sodavand med vodka! Men, alt det kan i læse mere om lige her, jeg fandt i hvertfald deres tømmermænds guide meget relevant, sjov og lærerig! Så tag et kig og bliv en smule klogere på hvad der egentlig foregår samt hvad du kan gøre, når de ubudne gæster(læs: tømmermændene) kommer forbi dagen derpå.

just-eat-hangover-guide

Dette indlæg er sponsoreret af Just Eat

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply