1 In Hverdags liv

En aften i bloggernes tegn

Jeg har, ja hvad kalder man det? startet et lille blog-fællesskab for nogle bloggere, hvor vi er en del piger, med hver vores blog, der snakker sammen og hjælper hinanden. Igår var vores første sammenkomst, hvor vi fik lidt til ganen på Café Norden. Vi var i alt fem bloggere der spiste middag sammen og aften gik på en masse snak om vores blogge, fremtiden, ideer og vores helt normale hverdags liv. Det var en super hyggelig aften i rigtig godt selskab, så jeg gik hjem med et smil på læben. Jeg må indrømme at jeg er sgu lidt stolt over at jeg har fået sådan nogle skønne piger med i det her lille fællesskab 🙂

IMG_8713.JPG IMG_8715.JPG IMG_8712.JPGLidt billeder fra aftenen igår, heriblandt min smukke, smukke søster 😉

God lørdag aften til jer!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Amalie
    2. november 2014 at 0:50

    Du er søøøøød og smuk selv! <3

  • Leave a Reply