0 In Hverdags liv/ Mad

Getting better

Dagens morgenmad blev tilberedt en smule senere end forventet, meeen, det var ventetiden værd. Jeg vågnede kl. 11 og kunne mærke at jeg stadig ikke var helt på toppen, så efter at have sundet mig en smule foran tv’et, til et par afsnit af modern family, og på baggrund af et næsten tomt køleskab, besluttede jeg mig for at køre i føtex for at lave en vitaminbombe af en morgenmad, som bestod af en smoothie, lidt mango og nogle jordbær og to free crunch bar fra ISIS 🙂

Smoothien var super sund og nem at lave, det eneste jeg brugte var:

  • En håndfuld frosne hindbær
  • En håndfuld frosne blåbær
  • Et par friske jordbær
  • Nogle stykker fra en udskåret mango
  • To spiseske skyr
  • Frisk presset appelsin juice (selv presset fra føtex)

Og så var der ellers serveret morgenmad samt endnu en dag med afslapning, i håb om at sygdommen og elendigheden snart aftager helt, så jeg kan nå at nyde de sidste dage af ferien..

10726316_10204772309609147_1752188646_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply