2 In Hverdags liv/ Mode

Twisted updo

Når jeg skal noget specielt så elsker jeg (ligesom rigtig mange andre piger) at gøre noget ekstra ud af mig selv. Jeg elsker at prøve at lave nye og spændende frisure med mit hår og der benytter jeg mig ofte af youtube og/eller We heart it.
Jeg fandt en youtube video om hvordan man laver en ‘twisted updo’ da jeg skulle til konfirmation og tænkte at det kunne være fint med opsat hår, så det prøvede jeg og det lykkedes faktisk rigtig godt som i kan se på billedet.

 

Skærmbillede 2014-07-05 kl. 17.05.46
Mit udfald af frisuren blev dog lidt anderledes end den i videoen, jeg vil nok kalde min for en mere afslappet og ‘messy’ udgave. Men jeg synes også det er ekstrem fedt når man giver frisuren sit eget personlige præ i stedet for blot at gå helt hundrede procent efter det man ser i videoen.

Hvis i selv skal til fest, fødselsdag eller bare har lyst til at have en lækker sommerfrisure så tjek videoen ud HER

 

/Kathrine

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Amalie Brohus
  6. juli 2014 at 14:48

  Det må du gerne lave på mig en dag 😉

  • Reply
   Kathrine Brohus
   6. juli 2014 at 21:52

   Gør jeg med glæde 😉

  Leave a Reply